Szolgáltatás

  • Horpadás, jégkárjavítás
  • Fényezés javítás
  • Műanyag javítás
  • Lámpa polírozás
  • Kisebb esztétikai hibák javítása

Karosszéria javítás megbízható szakemberekkel

Minden autótulajdonos tudja, hogy a gépjármű bizony rendszeres anyagi kiadásokkal jár. Nemcsak az autó megvásárlásakor kell a pénztárcánkba nyúlni, de a kötelező biztosítások, a karbantartás, jogosítvány és a kisebb-nagyobb balesetek következtében keletkezett károk esetén is pénzt kell költeni az autónkra.

Ilyenkor nem árt, ha ismerünk egy megbízható autószerelő műhelyt, ahová visszatérhetünk azzal a megnyugtató tudattal, hogy a kocsink jó kezekben van. Cégünk már évek óta elégedett ügyfelek bizalmát élvezi, hiszen karosszéria javításban elsők vagyunk. Vállaljuk kisebb esztétikai hibák eltüntetését, legyen az karcolás, a festék sérülése, felpattogzása vagy egyéb hiba a karosszérián. Nagyobb horpadások, sérülések esetén is nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal és garantáljuk, hogy kocsija karosszériája szebb lesz, mint újkorában!

Műhelyünk kiválóan képzett, tapasztalt szakemberekből áll, így kocsija a legjobb kezekben lesz nálunk. Keressen minket bizalommal és ne legyen gondja a karosszériával!

Nem akar újrafényezésre költeni?

Járművét számos behatás érheti, környezeti károk vagy véletlen balesetek. A jégeső ütötte horpadások, ütközések, tolatások által ütött mélyedések, ráeső objektumok mind-mind olyan tényezők, amivel nem tud idejében számolni még a legelőzékenyebb autótulajdonos sem.

De akár még szerencséje is lehet! Ha a horpadás során nem esett baja, vagy csak kis mértékben sérült az eredeti fényezés, akkor van Ön számára egy jó hírünk!

Az ilyen mértékű károk javítására a korszerű ICM technológia a garantált megoldás, amely fényezés nélkül biztosítja az optikai hibák teljes körű megoldását. Sokkal olcsóbb és gyorsabb a kivitelezése, nem fog színeltérési hiba jelentkezni autóján, hiszen a fényezés eredeti marad, és bármilyen márkájú gépjárműre alkalmazható!

Még az autó teljes felületén fellépő kár esetén is csak 1-2 órát vesz igénybe a javítás, nem kell napokig nélkülöznie járművét, az ára pedig feleannyi, mint a hagyományos eljárásnak!

Karosszéria problémájával forduljon bátran hozzánk, készséggel állunk mindenben rendelkezésére!

horpadasjavitas.info

A lámpa polírozásának folyamatáról

Manapság az autók fényszórója műanyagból készül, aminek persze vannak előnyei, de az UV sugarak, a szél és az eső hatására idővel elszíneződik, és elveszti a fényét, matt lesz, mely nem csupán esztétikai szempontból, de biztonság tekintetében is fontos tényező.

Ezzel együtt tehát a lámpa teljesítménye is csökkenni fog, a lámpa polírozásával azonban mindezt helyrehozhatjuk. A következőkben röviden összefoglaljuk, miből is áll a folyamat.

Az első lépés a környezet letakarása, nehogy nem kívánt részeken menjünk át a géppel. A megfelelő biztonság érdekében a fényszórókat is ki lehet szedni. Ezt követi az adott felület alapos megtisztítása. Jól el kell távolítani a szennyeződéseket, mert ha nem teszünk így, a későbbiekben további karcolásokat okozhat.

A már tiszta felületet védjük le viaszréteggel. Fontos, hogy minőségi termékeket használjunk – hosszú távon mindenképpen jobban járunk vele. A végén puha mikroszálas kendővel töröljük le a felületet.

Így autója lámpája nem csak esztétikusabb lesz, de a fény hatótávolságát is visszanyeri!

Ha további kérdései vannak a lámpa polírozásával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

horpadasjavitas.info

Comments are closed.
autojavito.lap.hu | karosszeria.lap.hu | horpadasjavitas.lap.hu