Jégkárjavítás

Jégkár okozta sérülések különféle módokon jelentkeznek az autókon, és a jégkár mértéke is eltérő lehet.

Nagyobb jégkár javítása:

Nagyobb mértékű kárról akkor beszélünk, ha a jármű felületének 60-70%-a sérült, és a hagyományos technológiával cserélni kell egyes elemeket, ami nem teljesen költségkímélő. Az ICM technológia révén még az ilyen súlyos esetekben is jelentős költségmegtakarítással végezhető el a jégkárjavítás, mivel az eljárás, fényezés nélküli horpadásjavítást tesz lehetővé.

 

Vállaljuk jégkár javítását gépjárművén!

A változó időjárásban hirtelen, kiszámíthatatlanul változik a hőmérséklet és bármikor eshet nagyobb mennyiségű csapadék. A klímaváltozás következményeként egyre gyakrabban hullik jégeső, amely rengeteg kárt okoz a természetben, de gépjárművünkön is. A jégdarabok átmérője ilyen esetekben nagyobb, mint 5 mm, így olyan, mintha apró kövekkel dobálnák autónkat. Ez nem tesz jót a fényezésnek, a felületének, a szélvédőnek, és a motorháztetőnek sem.

Rosszabb esetekben akár betörhetik a jégdarabok a szélvédőt és az üvegfelületeket, ablakokat is.

Nagyobb kár akkor áll fenn, ha a gépjármű több mint 60%-a behorpad a jég miatt. Ilyen esetekben gyakran cserélni kell egyes karosszéria elemeket autónkon. Ám az ICM módszerrel sokszor ez elkerülhető. Akkor alkalmazhatjuk ezt a jégkár javítási módszert, ha autónk fényezése csak kis mértékben sérült. Ilyenkor nem szükséges újrafényeztetnünk a gépjárművet, amivel jelentős költségeket spórolhatunk meg.

Ha Ön is hasonló problémákkal küzd és felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk, hogy rendbe hozhassuk gépjárművét!

 

Jégkár javítás a kár mértékének megfelelően

Az időjárási tényezők sajnos olyan jelenségek, amely által bekövetkező károkat nem tudjuk befolyásolni az esetek többségében, valamint gyakran az óvintézkedések sem jelentenek biztos megoldást az autósok számára. A jégkár következtében sérült karosszéria nem csupán a jármű esztétikai értékén ront, de a vezetés biztonsága is jelentősen leromolhat a jégkár mértékétől függően.

A jégkárok mértéke igen eltérő lehet egyes esetekben, amely jelentősen befolyásolhatja a javítási eljárást és időtartamot:

  • Kisebb mértékű jégkárok: nagyjából 30%-a sérül a karosszériának
  • Nagyobb mértékű jégkárok: nagyjából a 60%-a sérül a karosszériának

A sérülések gyakori jellemzője, hogy behorpad egy-egy karosszéria elem, kár keletkezik a fényezésben, sérülnek vagy akár be is repednek vagy törnek az üvegfelületek, szélvédők és számos egyéb lehetőség előfordulhat.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja jégkár által megrongálódott járművek karosszéria javítását, melytől bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Nagyobb mértékű jégkárok javítása

A természeti jelenségek tőlünk független események, melyek következményeivel szemben is sajnos tehetetlenek vagyunk, különösen, ha járművünk védelméről van szó, hiszen a bevált módszerek csupán bizonyos mértékben nyújtanak megoldást. A jégkár az egyik leggyakoribb probléma, amely kisebb-nagyobb mértékben érintheti a karosszériát, azonban amennyiben 60% felett sérülnek az egyes elemek, már nagymértékű jégkárról beszélünk.

A nagyobb mértékű jégkárok nem csupán esztétikai romlást eredményeznek a gépjármű karosszériájában, de műszaki gondok forrásai is lehetnek, melyek következtében a közlekedésbiztonság is romlik. A nagyobb mértékű jégkárok javítása gyakran komoly anyagi vonzattal járhat, továbbá jelentős időbe telhet a folyamat, ezzel szemben a fényezés nélküli horpadásjavítás gyors, precíz és költséghatékony lehetőséget kínál a károsult tulajdonosok számára.

Nagyobb mértékű jégkárok esetén válassza a fényezés nélküli horpadásjavítást és szolgáltatásainkkal kapcsolatban tekintse meg további információinkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Comments are closed.
autojavito.lap.hu | karosszeria.lap.hu | horpadasjavitas.lap.hu