Horpadásjavítás

ICM fényezés nélküli horpadásjavítási technológia minden olyan sérülés javításánál használható, ahol a jármű fényezése nem sérült  (vagy minimálisan), és az eredeti festés tapadása megfelelő. Ajtórányitások, vagy az olyan benyomódások, amelyek fénytörést okoznak, nagy biztossággal javíthatók, az elem megbontása, szétszerelése nélkül. A parkolóba előforduló kisebb beletolatások, ajtórányitások szintén eredményesen javíthatók.

A fényezés nélküli horpadásjavítás előnyei

Bármennyire is óvjuk autónkat, mindig akadhatnak olyan események, melyek kárt tehetnek a karosszéria egyes elemeiben, így a jármű veszít esztétikai látványából és egyes esetekben ronthatja a biztonságos közlekedés feltételeit is, például egy másik autó ajtajának rányitása, garázsajtó által okozott sérülés, nekitolt bevásárlókocsi, lehulló termések, gyümölcsök, jégeső, szándékos rongálás, rugdosás, vagy véletlenül elütött állat.

Ezeknek a sérüléseknek, horpadásoknak a javítása igen költséges eljárás, továbbá a hagyományos technikákkal javított autók veszítenek értékükből, azonban azokban az esetekben, ahol nem sérül a jármű fényezése, létezik egy gazdaságosabb és maximálisan eredményes helyreállítási módszer, a fényezés nélküli horpadásjavítás.

A fényezés nélküli horpadásjavítás előnyei:

 • Költséghatékonyabb a hagyományos módszereknél.
 • Elkerülhető a festési vagy színeltérési hiba.
 • Gyors, pontos, és maximálisan tökéletes eredmény.
 • A jármű anyagszerkezete és fényezése az eredeti marad.
 • A fényezés rétegvastagsága változatlan marad.
 • Autótípustól függetlenül alkalmazható.

Ha minőségi javításra van szüksége, válassza a fényezés nélküli horpadásjavítást!

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Ne csak biztonságos legyen, hanem dekoratív is! Autózni kényelmes, gyors és veszélyes tevékenység egyszerre. Az utakon, a városban, a természetben egyaránt többféle veszély leselkedik a legfelkészültebb autósra és járművére is. Ha nem vigyázunk, az utazás igen nagy anyagi károkkal is járhat, de legalábbis olyan szépséghibákkal, mint az autó karosszériáján keletkező karcolások, horpadások és egyéb sérülések.

horpadás

Hozza el hozzánk autóját és előzze meg, hogy ezek a hibák maradandóak legyenek, és bízza szakavatott mesterek gyakorlott kezére azok eltüntetését! Műhelyünkben lehetővé válik a karosszéria horpadásának teljes eltüntetése. Ehhez olyan modern technológiai lehetőségek állnak rendelkezésünkre, mint amilyen a fényezés nélküli horpadásjavítás technológiája. Emellett jégkár során keletkezett sérüléseket is hatékonyan el tudunk tüntetni. Válassza a mi autószerelő műhelyünket és bízza ránk a horpadásjavítást, hogy autója ne csak biztonságos, de szép is legyen! Garantáljuk, hogy a többi ügyfelünkhöz hasonlóan Ön is elégedett lesz az eredménnyel!

Horpadásjavítás műszaki vizsga előtt

Az új, frissen forgalomba helyezett gépjárművek műszaki engedélye hazánkban négy évre szól, majd a későbbiekben kétévente kötelező a műszaki vizsga megújítása. Autónkat mindig érdemes a megfelelő módon karbantartani, ami kényelmi, esztétikai és biztonsági szempontból is elengedhetetlen, valamint az aktuális műszaki vizsga előtt is, hiszen a vizsgán csupán a legkisebb karcolások megengedettek.

A rendszeres, hétköznapi használat mellett autónkon a természet viszontagságainak köszönhetően, szándékos rongálás miatt vagy esetleg balesetek következményeként horpadások keletkezhetnek, melyeket mindenképpen érdemes kijavíttatni a soron következő vizsga előtt. Mivel a műszaki vizsga igen költséges és kötelező, ezért költséghatékony megoldás egy profi, hozzáértő szakemberre bízni autónk horpadásainak javítását.

A fényezés nélküli horpadásjavítás gazdaságos és hatékony megoldást jelent, mivel gyors és az eredmény garantált, valamint járműve biztosan megfelel majd a műszaki vizsgán. Bővebb információkért tekintse meg weboldalunkat, valamint egyéb információkért keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

Horpadások természeti jelenségek következtében

A természet viszontagságaival szemben az ember tehetetlen és védekezni is igen nehéz, illetve körülményes, hiszen a természeti jelenségek sokszor súlyos következményeket okozhatnak, melyek akár személyi sérülésekkel, megterhelő anyagi károkkal is járhatnak.

Autónk, amennyiben nem zárt garázsban van tárolva, minden viszontagságnak maximálisan ki van téve, ezáltal gyakran keletkezhetnek kisebb, valamint súlyosabb sérülések, károsodások. A természet által okozott károk autónk esetében lehetnek kisebb horpadások, karcolások, de súlyosabb esetben a jégeső, egy-egy letört faág, vagy kidőlt fa komoly károkat is okozhat gépjárművünk karosszériájában. Az okozott károk nem csupán anyagi megterhelést jelentenek, de veszélyeztetik a közlekedés biztonságát, valamint rontják az esztétikai összképet is.

Cégünk korszerű horpadásjavító technológiájával maximálisan helyreállíthatóak a természeti jelenségek által okozott károk a szerkezet megbontása nélkül, melynek köszönhetően visszaadjuk autója dekoratív megjelenését és a vezetés biztonságát. További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Eladná sérült autóját?

A gyarapodás az emberi lét része, hiszen minél érettebbek és fejlettebbek leszünk, igényeink is úgy lesznek nagyobbak. Így van ez mindennel, hiszen a jót megszokni nagyon könnyű, és amikor már tudjuk, milyen a tökéletes, nem érjük be kevesebbel. Így van ez az autókkal is: az első kocsink mindig hatalmas élmény, egy mérföldkő, amit elérünk, de utána mindig magasabb dolgokat akarunk elérni, és ahogy alkalmunk adódik rá, már szívesen lecserélnénk, hogy egy új léphessen a helyébe.

Amennyiben eladná autóját, viszont esztétikai szempontokból nincs a legjobb állapotban, és nem tudja, hogyan lehetne orvosolni a hibát, mi segíthetünk: vállalunk horpadásjavítást, amitől eladni kívánt autója még nagyobb vevőkörnek örvendhet majd a piacon.

Bízza csak ránk a látvány kialakítását, hiszen biztosan nem fordulhat elő esztétikai hiba, és mindezt költséghatékonyan is elérheti, ha minket választ horpadásjavításra.

Amennyiben horpadásjavításra van szüksége, hogy eladhassa régi autóját, vegye igénybe szolgálásainkat!

A mindennapi használat során keletkező horpadások javítása

Autónk hibátlan karosszériája nem csupán az esztétikai igényeinket elégíti ki, de presztízs értékkel is bír, valamint nem utolsó sorban elengedhetetlen feltétele a biztonságos és balesetmentes közlekedésnek. A rendszeres és mindennapos használat során sajnos elkerülhetetlen, hogy járművünket különböző károsító behatások érjék, melyek kisebb-nagyobb mértékben károkat okozhatnak a karosszériában.

A rendszeres használat során autónk különböző károkat szenvedhet el, melyek külső horpadásokat okozhatnak:

 • Parkolókban történő ajtórányitásból származó károk.
 • Bevásárlóközpontokban jellemző a bevásárlókocsik által keletkező horpadások a figyelmetlenség következtében.
 • Szándékos rongálás.
 • Időjárási és természeti tényezők által előforduló esetek.
 • Egyéb figyelmetlenségből vagy gondatlanságból keletkező horpadások.

Cégünk sok éves tapasztalattal és modern felszereltséggel vállalja a mindennapi használat során keletkező horpadások javítását, hogy az Ön autója újra a régi és esztétikus formájában lehessen! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

 Szándékos rongálás által okozott károk javítása

Napjainkban az autós közlekedés során sajnos gyakori jelenség, hogy illetéktelenek gondatlanságából, valamint szándékos rosszindulatának következtében megsérül autónk karosszériája, amely nem csupán esztétikai szempontból jelent problémát, de közlekedésbiztonság tekintetében is veszélyforrás lehet.

A szándékos autórongálások esetében a statisztikai adatok azt mutatják, hogy egyre inkább elszaporodtak a garázdaságból elkövetett káresemények, valamint a lopásos bűncselekmények, melyek hasonló károkat okozhatnak járművünkön.

A szándékos rongálások elkerülésének érdekében számos óvintézkedést tehetünk, hogy megőrizzük autónk állapotát, valamint elkerüljük a súlyos anyagi károkat, azonban amennyiben megtörtént a baj, érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni, aki a szükséges modern technikai felszereltséggel hibátlanul helyreállítja a sérült és horpadt karosszériát.

Megbízható és költséghatékony megoldásért válassza a profikat és horpadásjavítással kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, tapasztalt kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Hogyan dolgozunk?

Cégünk szakemberei hosszú évek tapasztalatával a hátuk mögött, korszerű eszközökkel vállalják a horpadásjavítást.

Számunkra az sem probléma, ha a sérülés alatt merevítő borda van, hiszen különleges technikával ez is javítható, bár hosszadalmasabb folyamat, de mindent megteszünk azért, hogy autója ismét régi fényében tündököljön, mindezt elérhető áron.

Ezzel a javítási technológiával nem fog megváltozni az anyag szerkezete, így nem fog rozsdásodni, az gépjármű eredeti fényezése gyári értéken megmarad. A horpadások javítási ideje a sérülés mértékétől függ, természetesen mi arra törekszünk, hogy minél hamarabb készen legyünk, és ismét kényelmesen tudjon utazni az autójában.

Általában, ha kisebb horpadásról van szó, akkor 30-90 percet vesz igénybe a munka, nagyobb horpadások esetén akár 4 óra is lehet. Több sérülés esetén az idő már nem nő hatványozottan, hiszen a bontási munkálatok és az összeszerelés így kevesebb időt vesz igénybe. Ha bármilyen kérdése van horpadásjavítással kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk! Megbízható és minőségi munkát vállalunk! horpadasjavitas.info Horpadásjavítás: miért ne kezdjünk neki házilag?

Szinte minden autótulajdonos megismerkedik az ajtórányitások, a véletlen nekitolatások vagy a megcsúszott bevásárlókocsik problémájával. Nem kevés bosszúságot okoz, hiszen ha nem akarunk sokáig az okozott esztétikai problémával megbélyegzett autóval járni, akkor pénzt kell rááldoznunk.

Persze vannak, akik otthon nekiesnek saját eszközökkel a javításhoz. Lássuk, miért nem ajánlatos magunk hozzáfogni a kiegyengetéshez! A házi horpadásjavítások egyik legnagyobb hátulütője, hogy pont azt nem érjük el velük, amit szeretnénk. Ugyanis amiért bárki belefog garázsában egy ilyen műveletbe, az a megtakarítás.

Csakhogy az otthoni horpadásjavítások nagy része sajnos még jobban tönkreteszi a felületet, így könnyen megeshet, hogy az általunk okozott kár kijavítása jóval többe kerül, mint amibe az eredeti probléma megoldása került volna.

A kalapálások és visszanyomások eredménye a festésben is tehet olyan károkat, amiket fényezés nélküli horpadásjavítással már nem biztos, hogy meg lehet oldani. Persze gumikalapáccsal és hajszárítóval is neki lehet veselkedni, viszont ha belegondolunk, hogy ezek nem helyettesítik egy erre specializálódott szakember szerszámait, akkor az is evidens, hogy így sem tudjuk megoldani a problémát.

Ha gyors és kedvező árú horpadásjavítást szeretne, profi szakembertől, akkor forduljon hozzánk bizalommal! horpadasjavitas.info

Az ICM technológia alkalmazási területei

Autónk épségét a zivataros időszakban sajnos rengeteg kár érheti. Legjobb ezeket elkerülni azzal, hogy biztonságos helyre parkolunk, de ha már megtörtént a baj, akkor sem kell kétségbe esni. Legyen az egy letört faág miatti horpadás, vagy a jégeső okozta sérülés, mi vállaljuk a javítást! Az ICM technológiával fényezés nélkül, jelentősen olcsóbban tudunk mindenfajta sérülést eltüntetni.

A motorháztető, a szélvédő és az autó teteje van kitéve a legnagyobb veszélynek, illetve a jármű azon oldala, amerről fújt a szél a jégeső alatt. Ezeknek a hibáknak a javítása nem csak esztétikai, hanem közlekedésbiztonsági szempontból is fontos.

horpadás javítás

A viharéhoz hasonló károkat tudnak okozni a fákról lehulló keményebb gyümölcsök is. Az ICM technológiával ezek a sérülések szintén könnyedén javíthatók. Látszólag nagyobb beavatkozást igénylő probléma (pl. elütött vadállat okozta sérülés) esetén is kiválóan alkalmazható az ICM technológia, amennyiben a fényezés nem sérült meg.

Ha bővebb információra van szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ha nem sérült a lakk – avagy a fényezés nélküli horpadásjavítás

Hétvége van, süt a nap, jó az idő, Ön pedig úgy gondolja, grillpartit rendez délután, ehhez azonban el kell mennie a bevásárlóközpontba. Beül az autójába, elhajt a bevásárlóközpont parkolójáig, leparkol, majd kiszállásnál hall egy halk puffanás, és érez valami lökést. Bizony, valaki beletolta autójába a bevásárló kocsit. Ez sajnos gyakran előfordul, és a horpadások keletkezésének egyik leggyakoribb oka.

A horpadás keletkezése, javítása Horpadást számos dolog okozhat. Az egyik leggyakoribb a parkolókban okozott károk mellett a jég által okozott horpadás. Amennyiben a lakk, illetve a fényezés nem sérült meg, így módjában áll a fényezés nélküli horpadásjavítás lehetőségével élni, aminek igénybevételével gyakorlatilag harmadára csökkentheti a horpadásjavítás költségét.

fényezés nélküli horpadásjavítás

Horpadásjavítás használt autóra esetében is!

Az autó ma már nem számít luxuscikknek, hiszen a mindennapi rutin része az autóhasználat, amivel kényelmet, gyorsaságot és privát szférát is tudunk magunknak biztosítani. Az autóvásárlás azonban nem mindenkinek megy könnyen, hiszen nem kis összegről van szó, ám jó megoldás lehet a használt autók mellett dönteni.

A széles kínálat és a megbízható kereskedők ellenére érhetik meglepetések az embert, hiszen ha nem volt elég figyelmes, kisebb-nagyobb sérülésekkel szembesülhet, miután kifizette és hazavitte új járművét. Apró karcolások, horpadások, egyéb szépséghibák csúfíthatják el az autó karosszériáját, melyet csak utólag vesz észre. Ne keseredjen el, mert a megfelelő helyen ezeket gyorsan és minimális áron kijavítják Önnek!

Horpadásjavítás használt autóra esetében is!Keressen fel minket bizalommal, ha horpadást észlelt az autóján, és mi gondoskodunk annak javításáról! Műhelyünkben összeszokott csapat felel a minőségi munkáért, melyet a már bizonyított ICM technológiával, fényezés nélküli horpadásjavítással valósítunk meg. Ne habozzon, hívjon minket bátran!

Fényezés nélküli horpadásjavítás Fényezés nélküli horpadásjavítás során nincs szükség visszacsiszolásra, polírozásra, vagy spotfestésre. Cégünk egy újdonsült megoldással áll elő azon autósok számára, akik szeretnék rendbe hozatni a horpadásokat, ez a megoldás pedig nem más, mint az ICM technológia.

Keressen fel minket, és nézze, ahogy csodát művelünk a javíthatatlannak vélt autójával ráadásul költséghatékonyan!

Comments are closed.
autojavito.lap.hu | karosszeria.lap.hu | horpadasjavitas.lap.hu